Robin Gibb, membru al grupului Bee Gees, spitalizat în Marea Britanie

Robin Gibb, membru al grupului Bee Gees, a trebuit să îşi anuleze o serie de concerte pe care urma să le susţină în Brazilia pentru că a fost spitalizat, duminică, din cauza unor dureri abdominale, informează contactmusic.com.

Urmărește
6 afișări

Cântăreţul în vârstă de 61 de ani a fost transportat la un spital din Marea Britanie, duminică, după ce a acuzat o serie de dureri abdominale.

Robin Gibb, care trebuia să plece în Brazilia peste câteva zile, unde urma să se întâlnească cu preşedintele acestei ţări şi să susţină câteva concerte în Sao Paolo şi Brasilia, a fost sfătuit de medici să nu călătorească.

"La începutul dimineţii, el acuza dureri puternice şi se simţea foarte rău. Am chemat salvarea şi a fost dus la spital. Nu suntem siguri ce are şi în acest moment suntem îngrijoraţi. Nu ştim dacă este vorba de o problemă medicală pe care a avut-o în trecut sau dacă este o problemă complet nouă", a declarat purtătorul său de cuvânt.

Anul trecut, Robin Gibb a fost operat de urgenţă din cauza unei ocluzii intestinale.

Fratele său geamăn şi fost coleg în trupa Bee Gee, Maurice, a murit în 2003 din cauza complicaţiilor apărute în urma unei torsiuni intestinale.

Cei doi fraţi supravieţuitori - Robin şi Barry - care s-au născut în Marea Britanie şi au crescut în Australia, au cântat doar de câteva ori după moartea fratelui lor Maurice, cu ocazia unor evenimente de caritate.

Un al patrulea frate, Andy, care a fost şi el cântăreţ, însă nu a făcut parte din acest grup de legendă, a decedat în 1988, la vârsta de 30 de ani, din cauza unei maladii cardiace.

The Bee Gees a fost una dintre cele mai importante trupe ale anilor 1970, câştigând nouă premii Grammy. Printre piesele cele mai cunoscute ale acestui grup se numără "Night fever", "Tragedy," "How Deep is Your Love" şi "You Win Again".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici