România în filmele şi serialele de la Hollywood, duminică, la "Apropo TV"

Modul în care se reflectă România în filmele şi serialele de la Hollywood este subiectul care va fi dezbătut în ediţia de duminică a emisiunii "Apropo TV", care va fi difuzată de la ora 13.05 la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
1 afișare

România, plai frumos, a reuşit să-şi găsească un loc, discret, ce-i drept, şi pe harta producţiilor de la Hollywood. Tocmai felul în care se reflectă România în filmele şi serialele de la Hollywood va fi subiectul dezbătut în ediţia de duminică a emisiunii "Apropo TV".

Fanii "Seinfeld" îşi amintesc probabil de gimnasta din România de care acesta era îndrăgostit, iar cei ai producţiei "South Park" de cele cinci - tot gimnaste, tot din România. Dracula şi alaiul său de vampiri completează, pe ici pe colo, decorurile producţiilor de la Hollywood.

O listă de filme şi seriale care arată cum este văzută România de peste hotare va fi comentată de Bogdan Naumovici, Silviu Petcu, actor în "Land of Jokes", şi Marius Florea Vizante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici