Românii îşi prezintă talentele, duminică, la "Apropo TV"

Românii îşi vor prezenta talentele în faţa unui juriu format din Delia, CRBL şi Bogdan Naumovici, în ediţia de duminică a emisiunii "Apropo TV", de la ora 13.05, la Pro TV, informează postul de televiziune.

Urmărește
1 afișare

De faptul că "Românii au talent" s-au convins telespectatorii pe 18 februarie, când show-ul fenomen cu acest nume a debutat la Pro TV.

Duminică, de la ora 13.05, la emisiunea "Apropo TV", telespectatorii au însă marea ocazie de a se convinge că românii au, mai ales, talente. Şi cum cred cu tărie în acestea, au şi ţinut morţiş să se afirme graţie lor. Nu doar că s-au găsit talente care mai de care mai năstruşnice, ci şi locurile în care acestea să fie aduse în faţa publicului.

Fanii "Apropo TV" vor avea ocazia să vadă că româncele sunt talentate la matematică, negociat şi inventivitate culinară.

Delia, CRBL şi Bogdan Naumovici au dificila sarcină de a juriza prestaţiile "concurenţilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici