Roxana Ciuhulescu şi Julia Jianu, invitate sâmbătă la "Ce se întâmplă, doctore? "

Roxana Ciuhulescu şi Julia Jianu sunt invitate sâmbătă, de la ora 10.00, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", la Pro TV, unde vor vorbi despre escapadele romantice pe care le-au avut cu soţii lor, informează televiziunea.

Urmărește
6 afișări

Sâmbăta, emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" îşi va pune în acţiune cele mai ascuţite simţuri, va lua drumul celor mai apetisante mirosuri şi va ajunge în preajma patiseriilor cu vitrine aburinde din care răzbat mirosuri irezistibile. Într-atât de irezistibile încât cei mai mulţi români ajung să se înfrupte foarte des din foietajele fragede, îmbietoare. Aşa se face că pateurile, plăcintele şi covrigii calzi şi aburinzi ajung să fie consumaţi în cantităţi considerabile, care duc garantat la excese ponderale. Excese absolut explicabile, dacă se ia în considerare faptul că un banal covrig poate conţine 200 de calorii.

Ceea ce nu ştiu telespectatorii Pro TV este faptul că, daca sunt consumate moderat, dar mai ales dacă sunt preparate din făină integrală şi zahăr brun, toate aceste minunăţii culinare sunt sănătoase şi nu reprezintă adevărate bombe calorice, spun realizatorii emisiunii.

Un alt subiect ce-şi va găsi locul în emisiunea de sâmbătă de la Pro TV va fi "vacanţa în doi" la care recurg unele vedete în momentul în care apar probleme în paradis. Roxana Ciuhulescu, vedeta emisiunii "Pro Motor", şi Julia Jianu, vedeta Pro TV Internaţional, vor vorbi despre escapadele romantice pe care le-au avut cu soţii lor. Telespectatorii "CSID" pot afla şi părerea psihologilor care spun că o vacanţă în doi poate rezolva problemele, dar în aceeaşi măsura le poate şi agrava.

Cine crede că nu contează cum şi în ce ordine se fac exerciţiile la sala de sport se înşală. Specialiştii în domeniu avertizează că ordinea exerciţiilor este foarte importantă. Explicaţia este una cât se poate de simplă: la începutul antrenamentului, energia este maximă. Iar primii muşchi lucraţi se vor tonifia mult mai repede şi mai bine. De aceea, ei recomandă să se lucreze alternativ diversele grupe musculare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici