Roxana Ciuhulescu va face parte din echipa de fotbal FC Olt Scorniceşti

Roxana Ciuhulescu va face parte pentru o zi din echipa de fotbal FC Olt Scorniceşti şi le va prezenta telespectatorilor emisiunii "Pro Motor", difuzată sâmbătă, de la ora 12.00, la Pro TV, maşinile din garajul fotbaliştilor olteni, informează televiziunea.

Urmărește
15 afișări

Prezentatoarea "Pro Motor" îi va vizita pe jucătorii echipei de fotbal din Scorniceşti pentru a le verifica maşinile. Telespctatorii Pro TV vor face sâmbătă, de la ora 12.00, la "Pro Motor", cunoştiinţă cu valorile din garajul fotbaliştilor olteni.

Şi chiar dacă echipa joacă în liga a patra, ei au maşini una şi una, unele prea bune pentru drumurile din Scorniceşti. Dacă la Bucureşti şi în marile oraşe, fotbaliştii le cumpără iubitelor maşini, în cazul unuia dintre jucătorii FC Olt situaţia este inversă, pentru că el conduce un Audi făcut cadou de către prietena lui. Altul se poate lăuda cu un Ford Mondeo folosit la summit-ul NATO, iar doi dintre jucători au maşini gemene, nişte Rovere nu foarte tinere. Roxana va descoperi în garajul unuia dintre băieţi un Logan, dar nu orice Logan, ci unul decorat în interior. Despre vedetele pe patru roţi ale fotbaliştilor de la FC Olt Scorniceşti, telespectatorii Pro TV pot afla totul sâmbătă, la "Pro Motor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici