Rutger Hauer va interpreta rolul principal în filmul horror "Dracula 3D"

Actorul olandez Rutger Hauer va interpreta rolul principal în filmul "Dracula 3D", regizat de Dario Argento, considerat un maestru al peliculelor horror, informează nme.com.

Urmărește
4 afișări

Potrivit Twitchfilm.com, Rutger Hauer va interpreta în acest film rolul lui Van Helsing, un renumit vânător de vampiri.

Filmările vor începe în luna mai.

Rutger Hauer va mai interpreta în acest an rolul principal în "Hobo With A Shotgun", al doilea dintre falsele trailere ce despart cele două părţi ale filmului "Grindhouse" (2007) şi care va fi astfel adaptat pentru a deveni un lungmetraj. Primul dintre acele false trailere transformate în lungmetraj a fost "Machete" de Robert Rodriguez, lansat pe marile ecrane în 2010.

Actorul olandez a mai jucat în alte filme celebre, precum "Vânătorul de recompense/ Blade Runner", de Ridley Scott, şi "Batman - Începuturi/ Batman Begins", şi a putut fi văzut de curând pe marile ecrane în filmul "Ritualul/ The Rite", în care a jucat alături de Anthony Hopkins.

Rutger Hauer a fost recompensat cu un Glob de Aur în 1983, pentru rolul din lungmetrajul TV "Escape from Sobibor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici