Ryan O'Neal îşi publică memoriile în 2012

Actorul american Ryan O'Neal a anunţat, miercuri, că a acceptat să îşi scrie memoriile, iar volumul său va apărea pe piaţă în primăvara anului 2012, informează accesshollywood.com.

Ryan O'Neal a semnat un contract cu editura Crown Archetype pentru a scrie un volum de memorii în care va vorbi despre tumultuoasa lui relaţie cu Farrah Fawcett, care a decedat în iunie 2009. Reprezentanţii acestei edituri au anunţat deja că volumul scris de actorul american se va intitula "Past Imperfect".

Ryan O'Neal, care a jucat în filme celebre precum "Love Story" şi "Paper Moon", a promis că va vorbi în acest volum şi despre relaţia dificilă cu fiica sa, Tatum O'Neal. Cei doi actori vor apărea împreună într-un reality show ce va fi difuzat în această vară de postul de televiziune OWN.

Ryan O'Neal, nominalizat la Oscar în 1971, pentru rolul din "Love Story", a jucat şi în lungmetrajul "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick.

Tatum O'Neal a fost recompensată cu premiul Oscar pentru rol secundar în 1974, pe când avea doar 10 ani, pentru rolul din filmul "Paper Moon".

Farrah Fawcett, vedeta serialului de televiziune "Îngerii lui Charlie" difuzat în anii '70, a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 62 de ani, din cauza unui cancer. Fawcett a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul unei victime a violenţei domestice din filmul "The Burning Bed/ Flăcările urii" (1984) şi pentru interpretările sale din drama "Small Sacrifices/ Sacrificii mărunte" (1989) şi serialul "The Guardian/ Îngerul păzitor" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici