Samantha Stosur: Într-un film despre viaţa mea aş vrea să fiu jucată de Julia Roberts

Jucătoarea de tenis Samantha Stosur, cap de serie numărul 6 la Roland Garros şi adversara Simonei Halep în turul doi la Openul Francez, spune că i-ar plăcea ca într-un film despre viaţa sa să fie întruchipată de Julia Roberts.

Urmărește
2 afișări

Într-un rol pe marele ecran despre viaţa ei, australianca ar vrea să fie întruchipată de Julia Roberts: "Preferata mea este Julia Roberts şi mi-ar plăcea să joace ea rolul meu, dar nu sunt convinsă că semănăm (râzând). Nici Drew Barrymore nu ar fi rău să mă joace".

Samantha îşi admiră familia şi prietenii, care îi sunt mereu aproape şi spune că a făcut cea mai mare "prostie" la trei ani: "Am părăsit curtea şcolii în care eram cu prietenele mele şi ne-am dus să aruncăm cu noroi în staţia de autobuz. Supraveghetoarea a fost foarte furioasă".

Jucătoarea de tenis ar merge în viitor dacă ar fi posibil, nu în trecut, deoarece poate acolo o aşteaptă "o mare surpriză despre care i-ar plăcea să ştie".

Întrebată ce costum şi-ar alege la un bal mascat, Stosur a răspuns: "Wow, wow, ce duri sunteţi cu mine. Aş spune în pirat, cu un papagal pe umăr".

Samantha nu ar schimba nimic din trecut şi spune că cea mai fericită a fost la turneul de la Roland-Garros anul trecut, când a fost finalistă.

Concertul susţinut de Sheryl Crow la Louisville este spectatcolul preferat la care a asistat, iar dimineaţa s-ar trezi supărată dacă nu ar dormi destul şi nu ar ajunge să bea măcar "o gură" de cafea.

Sărutul "cel mai bun" nu a venit încă, iar prima "nebunie" financiară a fost un ceas, după victoria de la dublu mixt, la Openul Australiei, în 2005, însă de atunci a cumpărat lucruri şi mai scumpe.

Samantha spune că nu mai are nicio superstiţie din 2009, când a jucat la Roland Garros. "Înainte mă îmbrăcam la fel după fiecare victorie şi trebuia să spăl în fiecare zi. Apoi m-am săturat".

Australianca are pe I Pod melodii cu artişti australieni precum SIA sau Powderfinger, dar şi compilaţii de la Fed Cup, când fiecare coechipieră îşi face un mixaj.

Samantha Stosur detestă să întârzie şi, dacă ar putea să vorbească înainte de a intra în teren, ar cere oamenilor să fie drăguţi cu ea.

Personalitatea pe care ar vrea să o întâlnească la o cină este Jerry Seinfeld: "De fapt dacă s-ar putea să întâlnesc toţi actorii din serial, ar fi genial".

Samantha Stosur este născută la 30 martie 1984 şi ocupă locul 6 în clasamentul WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici