Samira se căsătoreşte cu Aziz, luni, în "Iubire şi onoare", pe Acasă

Episodul de luni al telenovelei "Iubire si onoare", difuzată de luni până joi, de la 20.30, Acasă, îi va lua prin surprindere atât pe telespectatori, cât şi pe membrii familiei arabe din Emiratul Beled el Noor, prin nunta neaşteptată dintre Aziz şi Samira, informează postul TV.

Urmărește
80 afișări

Dupa ce Samira (Diana Dumitrescu) este repudiata de Amir, interpretat de Radu Vâlcan, aceasta se căsătoreşte cu fratele acestuia, Aziz (Augustin Viziru). Evenimentul se desfăşoară la palatul din emirat fără o ceremonie fastuasă şi într-un cadru restrâns: "A fost o decizie spontană a celor doi şi cred că speranţa lor cea mai mare este că astfel, căsătoriţi, vor triumfa şi îşi vor împlini visele", spune vedeta postului Acasă Diana Dumitrescu.

Tot luni, telespectatorii vor afla care este starea de sănătate a comandantului structurii de securitate, Ştiucă (Dan Condurache), dar şi cum evolueaza recuperarea celor două tinere din gaşca de Dorobanţi, în urma cumplitului accident de maşină, în telenovela "Iubire şi onoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici