"Scufiţa Roşie", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul "Scufiţa Roşie" a fost lider în box office-ul românesc de weekend încă de la premieră, cu încasări de 150.442 de lei şi 9.077 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Urmărește
7 afișări

Filmul "Scufiţa Roşie", adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution, este o reinterpretare inedită a celebrului basm, în regia lui Catherine Hardwicke. Valerie (Amanda Seyfried) este o tânără atrăgătoare curtată de doi bărbaţi. Deşi ţine la proscrisul Peter (Shiloh Fernandez), Valerie este forţată de părinţii ei să se căsătorească cu Henry (Max Irons), unul dintre cei mai înstăriţi oameni din sat. Decişi să nu renunţe la iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă, cu atât mai mult cu cât liniştea satului este ameninţată de un vârcolac. De mulţi ani, sătenii ofereau lunar vârcolacului animale pentru sacrificiu, dar în perioada cu lună plină acesta obişnuia să omoare şi câte un om, de această dată fiind vorba chiar de sora lui Valerie. Hotărâţi să se răzbune, sătenii îl cheamă în ajutor pe părintele Solomon (Gary Oldman), un renumit vânător de vârcolaci. Venirea acestuia va crea însă panică, pentru că un lucru este clar: vârcolacul poate fi oricare dintre ei, chiar unul dintre bărbaţii de care Valerie este legată.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend s-a situat comedia "Nevastă de împrumut", care a avut încasări de 141.783 de lei şi 7.864 de spectatori. În filmul "Nevastă de împrumut", pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg plastic, care-i face curte unei profesoare cu mult mai tinere, o roagă pe asistenta sa, extrem de loială, să joace rolul nevestei de care chipurile intenţiona să divorţeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc şi copiii asistentei, iar pe toţi îi aşteaptă un weekend în Hawaii care, până la urmă, le va schimba viaţa.

Pe locul al treilea în clasament s-a situat "Animals United: Echipa trăsniţilor", care a avut încasări de 132.886 de lei şi 6.638 de spectatori. Filmul de animaţie prezintă dezastrele naturale pe care omul le face asupra naturii. În Africa, în delta râului Okavango, se află ultimul paradis terestru unde animalele pot să se joace în deplină libertate. Aici, mangusta Billy şi Socrate, cel mai bun prieten al său, un leu vegetarian, aşteaptă evenimentul anului: revărsarea râului, care va inunda delta şi va asigura astfel, supravieţuirea tuturor. Dar de data aceasta, apa nu mai vine.

Pe poziţia a patra s-a clasat "Dincolo de limite/ Limitless", cu încasări de 124. 922 de lei şi 6.630 de spectatori. Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic - NZT. Filmul este adus în cinematografele româneşti de MediaPro Distribution.

Pe poziţia a cincea s-a clasat, weekend-ul trecut, "The Lincoln Lawyer", cu Matthew McConaughey şi Marisa Tomei în rolurile principale, care spune povestea unui avocat ce lucrează de la bordul automobilului său Lincoln. Filmul distribuit de MediaPro Distribution a generat încasări de 115.583 de lei şi a avut 6.380 de spectatori.

În total, în weekend, cinematografele din România au avut încasări de 1.188.094 de lei şi 67.206 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici