Serialul "Imperiul din Atlantic City", din 11 februarie, la HBO România

HBO România difuzează, din 11 februarie, în premieră şi în exclusivitate, serialul original HBO "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire", recompensat cu două Globuri de Aur în 2011, informează postul de televiziune.

Urmărește
12 afișări

În America anilor '20, marele război tocmai se încheiase, Wall Street era în plină înflorire şi totul era de vânzare, chiar şi Campionatul Mondial de Fotbal American. Era o vreme a schimbărilor: femeile au căpătat drept de vot, radioul a început să transmită, iar tinerii conduceau lumea.

Pe plaja din sudul oraşului New Jersey se afla Atlantic City, o spectaculoasă staţiune cunoscută drept "Locul de joacă al Lumii", un loc în care regulile nu se aplicau. Stăpânul incontestabil al Atlantic City era trezorierul oraşului, Enoch "Nucky" Thompson (Steve Buscemi), deopotrivă politician corupt şi gangster. Datorită poziţiei sale strategice la malul mării, la câteva minute de Philadelphia, câteva ore de New York şi la mai puţin de o zi cu maşina de Chicago, oraşul constituia un important punct de activitate pentru traficanţii de rom, iar Nucky Thompson a profitat din plin de acest lucru.

Împreună cu fratele său Elias (Shea Whigham), şeriful oraşului, şi o echipă de mafioţi şi alţi răufăcători locali, Nucky a ocupat o poziţie de nişă, fiind omul la care se mergea dacă era nevoie de alcool. Era un gangster liberal şi făcea afaceri cu toată lumea, de la Arnold Rothstein (Michael Stuhlbarg) şi "Big Jim" Colosimo (Frank Crudele) la "Lucky" Luciano (Vincent Piazza) şi Al Capone (Stephen Graham).

Din distribuţia serialului mai fac parte Michael Pitt, în rolul lui Jimmy Darmody, fostul protejat şi şofer al lui Nucky, Michael Kenneth Williams, în rolul Chalky White, liderul comunităţii afro-americane din oraş, Dabney Coleman, în rolul comodorului Louis Kaestner, mentorul lui Nucky, Paz de la Huerta, în rolul iubitei lui Nucky, Lucy, Aleksa Palladino, în rolul Angelei, iubita boemă a lui Jimmy Darmody şi mamă a băieţelului lor în vârstă de 3 ani, Paul Sparks, în rolul lui Mickey Doyle, Anthony Laciura, în rolul lui Eddie Kessler, şi Gretchen Mol, în rolul lui Gillian, o dansatoare locală cu care Nucky împarte un trecut complicat.

HBO România va difuza, din 11 februarie, câte două episoade din serialul original "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire", în fiecare vineri, începând cu ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici