"Serviciul Român de Comedie" anunţă de 1 mai câştigătorul concursului "Românii n-au talent"

Echipa emisiunii "Serviciul Român de Comedie" de la Pro TV va anunţa pe 1 mai, de la ora 21.45, câştigătorul concursului "Românii n-au talent", informează postul de televiziune.

Urmărește
3 afișări

După ce a lansat în acest sezon o parodie amuzantă a fenomenului "Românii au talent", emisiunea "Serviciul Român de Comedie" (SRC) îşi anunţă în ediţia din 1 mai propriul câştigător. Dacă de Paşte fanii show-ului difuzat la Pro TV, duminică, de la ora 21.45, au putut urmări evoluţia finaliştilor, imediat după finala "Românii n-au talent", telespectatorii au fost invitaţi să îşi voteze preferatul pe site-ul protv.ro. Astfel, în ediţia din 1 mai, membrii "Serviciului Român de Comedie" vor anunţa câştigătorul concursului-parodie ales pe site.

La salonul "Relaxare şi Reformă", Ion Iliescu (Dragoş Stoica) vine de 1 Mai pentru a se deconecta şi pentru a vorbi în limba rusă cu specialista Larisa (Lia Sinchevici). Bianca lui Bote (Aniela Petreanu) se întâlneşte la rubrica pe care o moderează, "Să mor io dacă înţeleg ceva", cu Iri (Cristi Rotaru) şi Moni (Ioana Dulf) şi prezintă o piesă amuzantă dedicată celor doi invitaţi, dar mai ales fetelor dornice să cucerească bărbaţi bogaţi şi în vârstă. Din arhiva senzaţioanlă SRC, agenţii pun la bătaie imagini spectaculoase cu Gigi Becali (Dragoş Stoica) mergând pe bicicletă pentru că, după modelul francez, vrea să instituie micul tur al Piperei.

Pe de altă parte, extratereştrii vor veni pe Pamânt, de 1 Mai, în "Land of Jokes". De 1 Mai familiile şi vecinii din "Land of Jokes" ies, ca tot românul, la grătar. Dar ce este special în Ţara Glumelor este faptul că extratereştrii sunt atraşi de fumul gros şi de mirosul de mici de la milioanele de grătare, astfel că se hotărăsc să vină pe Pământ. În ediţia "Land of Jokes" din 1 mai, difuzată la Pro TV de la 20.45, telespectatorii vor vedea cum extratereştrii gustă mici româneşti şi constată că le şi plac. Întâlnirea dintre locuitorii din "Land of Jokes" şi extratereştrii înfometaţi nu va fi lipsită de surprize, pe care cei de acasă le vor descoperi duminică la Pro TV.

În aceeaşi ediţie, în "Land of Jokes" se descoperă o nouă meserie în nomenclatorul slujbelor: protestatar profesionist. În acest sens, reporterii "Ştirilor Land of Jokes" investighează o discuţie între protestatari şi preşedintele ţării (Marius Aciu), chiar la Palatului Cotroceni. Familia Minciunikovshi (Cătălin Mireuţă şi Paula Chirilă) comentează ziua de 1 Mai, iar membrii PSD organizează o licitaţie, condusă de Adrian Năstase (Florin Constantin), pentru a strânge bani pentru cumpărerea propriului sediu. Mazăre trimite o braziliancă, Năstase (Florin Constantin) aduce cartea decupată în care trimitea bani în China pentru cumpărături, Crin Antonescu (Cosmin Selesi) le oferă 100 de ani de istorie liberală, Ponta (Doru Pârcălabu) donează un volan de la maşină sa de raliu, iar Vanghelie îşi donează ceasul de 15.000 de euro. Cum se va încheia întreaga licitaţie, telespectatorii Pro TV vor afla din ediţia "Land of Jokes" din 1 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici