Shirley Bassey va cânta la nunta top modelului Kate Moss

Shirley Bassey va cânta la nunta top modelului britanic Kate Moss, care se va căsători pe 2 iulie cu logodnicul ei, rockerul Jamie Hince, în comitatul Oxfordshire, informează mirror.co.uk.

Urmărește
71 afișări

"Shirley Bassey s-a aflat dintotdeauna pe primul loc în lista artiştilor invitaţi să îi cânte la nuntă, iar ea (Kate Moss n.r.) este acum extrem de fericită", că Bassey a acceptat acest lucru, a declarat un prieten apropiat al modelului.

"Kate îşi doreşte o petrecere strălucitoare, cu divertisment de tip clasic, iar Shirley Bassey era alegerea perfectă. Ea a fost de acord să cânte la această nuntă, iar Kate abia aşteaptă ziua cea mare", a adăugat aceeaşi sursă.

Kate Moss şi Shirley Bassey sunt bune prietene de foarte mulţi ani şi adeseori pozează împreună pe covorul roşu la galele şi petrecerile la care participă.

O sursă a declarat că Shirley Bassey, în vârstă de 74 de ani, a acceptat imediat propunerea lui Moss şi abia aşteaptă să susţină concertul pentru nunta prietenei ei. Totodată, cântăreaţa britanică va primi un cec de 100.000 de lire sterline (115.200 euro).

Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, şi Jamie Hince, solistul trupei The Kills, şi-au anunţat logodna în luna februarie, după o relaţie care durează de peste patru ani. Potrivit presei britanice, Lila Grace, fetiţa în vârstă de opt ani pe care modelul britanic o are din relaţia ei anterioară cu editorul Jefferson Hack, va fi domnişoara de onoare principală la această nuntă.

Celebrul top model Naomi Campbell şi actriţa Sadie Frost vor fi celelalte două domnişoare de onoare.

Shirley Bassey, printre ale cărei hituri se numără "History Repeating" şi "Big Spender", a fost o prezenţă constantă în topurile muzicale încă din anii '50 şi este autoarea temelor muzicale a trei filme "James Bond": "Goldfinger", "Diamonds Are Forever" şi "Moonraker".

Artista de origine galeză a primit titlul de "Dame" în 1999.

Chitaristul Jamie Hince, în vârstă de 42 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side", "No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte apreciate de critică.

Kate Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte de publicitate cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici