Simfonie cu note de degustare unice, cu ocazia vizitei celui de-al 8-lea Master Distiller Jack Daniel’s în Bucureşti

Pe 21 octombrie, Chris Fletcher, al 8-lea Master Distiller Jack Daniel’s Tennessee Whiskey a fost prezent la Bucureşti pentru o experienţă cu totul specială, dedicată pasiunii fabricării unui whiskey creat în acelaşi loc, după aceeaşi reţetă, savurat pretutindeni în lume.

Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului Simfonie cu note de degustare unice, cu ocazia vizitei celui de-al 8-lea Master Distiller Jack Daniel’s în Bucureşti

Simfonie cu note de degustare unice, cu ocazia vizitei celui de-al 8-lea Master Distiller Jack Daniel’s în Bucureşti

Fidel filozofiei de fabricaţie a whiskey-ului pe care Master Distillerii Jack Daniel’s o împărtăşesc din tată în fiu – „Every day we make it, we’ll make it the best we can”, misiunea lui Chris Fletcher  a fost, la fel ca oriunde în lume, să aducă mai aproape povestea lui Jack Daniel’s, prin notele savuroase de degustare care fac acest brand atât de special. 

Vizita sa la Bucureşti s-a împărţit în două evenimente, pe parcursul unei întregi zile.

În prima parte a zilei, Chris Fletcher a prezentat portofoliul Premium al familiei Jack Daniel’s unei audienţe avizate, în atmosfera rafinată din incinta Loft Bucureşti.

Evenimentul serii a subliniat încă o dată caracterul iconic al fiecărei experienţe Jack Daniel’s, în cadrul seratei organizate la Muzeul de Artă Recentă din Bucureşti, în prezenţa celor mai importanţi prieteni ai brandului în România. Prezenţa Master Distillerului Chris Fletcher alături de invitatul de onoare al serii – maestrul Alexandru Tomescu – a făcut ca notele de degustare Jack Daniel’s să se îmbine într-un mod unic cu cele ale celebrului violinist român, într-un recital de excepţie dedicat spiritului liber şi autentic al lui Jack.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici