Simona Mihăescu revine Acasă, din 4 aprilie, cu reţete apetisante şi uşor de gătit

Simona Mihăescu revine din 4 aprilie, pe postul Acasă, cu un nou sezon al emisiunii "Reţeta de Acasă", ce va aduce idei de reţete culinare uşor de realizat, apetisante şi pline de savoare, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
152 afișări

"Reţeta de Acasă" va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 15.15, iar duminica, de la ora 11.30, va transmisă retrospectiva săptămânii.

Gazda emisiunii, Simona Mihăescu, le va învăţa pe telespectatoare să gătească repede şi sănătos cele mai gustoase reţete pentru întreaga familie, dar şi preparate delicioase pentru ocazii speciale.

"Vom învăţa reţete noi care să ne vină în ajutor, care să ne inspire şi să ne fie de folos în fiecare zi în bucătărie. Vor fi reţete simple şi uşor de preparat, potrivite pentru femeile moderne, care nu au mult timp la dispoziţie pentru gătit. Chiar dacă eşti începătoare în ale gătitului, cu siguranţă vei învăţa cum să te descurci în bucătărie şi cum să-i surprinzi pe cei dragi cu preparate delicioase", spune Simona Mihăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici