Sişu îşi lansează un nou album, vineri, în exclusivitate la ProFM

Cântăreţul Tudor Sişu îşi va lansa cel mai nou album, vineri, în exclusivitate la ProFM, în emisiunea "Alarma", difuzată de la ora 9.00, informează postul de radio.

Urmărește
5 afișări

Sara şi Nicolai aşteaptă vineri dimineaţă, la "Alarma" ProFM, de la ora 9.00, un nou invitat special. În studio, alături de cei doi DJ-i se va afla Tudor Sişu.

Artistul lansează un nou album, "Temniţa luminii", pe care îl prezintă în premieră şi în exclusivitate la un post de radio. Cunoscut din trupa La Familia, dar mai ales pentru problemele cu drogurile, Sişu va vorbi şi despre aşa-numitele "magazine de vise" şi pericolele "drogurilor legale".

Cei care vor fi pe recepţie vineri dimineaţă, la ProFM, vor asista cu siguranţă la o discuţie interesantă şi vor putea auzi pentru prima dată la radio piesele artistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici