Site-ul www.protv.ro organizează un concurs pentru fanii emisiunii "Românii au talent"

Site-ul www.protv.ro organizează un concurs prin care fanii emisiunii "Românii au talent" pot lua parte la finala celui mai tare show din România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
14 afișări

Userii site-ului www.protv.ro vor putea intra în concurs accesând pagina specială http://concurs.protv.ro/talent/ şi vor avea posibilitatea să-şi branduiască o fotografie cu mesajul "Talent". Poza descărcată trebuie uploadată în profilul fiecăruia de Facebook, iar pentru a rămâne în concurs trebuie să-şi menţină la profil poza cu talent pe toată durata concursului (18 februarie-31 martie).

Câştigătorii vor putea participa la ediţia finală a show-ului "Românii au talent", iar cei 30 de norocoşi îşi vor susţine preferaţii chiar de la faţa locului. Desemnarea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi, în data de 1 aprilie 2011.

www.protv.ro face parte din IBU Pro TV, divizia de online a Pro TV S.A., care operează site-uri de top din Internetul românesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.acasatv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro şi www.wrestlingfan.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici