Spectacol de karaoke în Piaţa Mică din Sibiu, de Ziua Îndrăgostiţilor

Un spectacol de karaoke va avea loc, în 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, în Piaţa Mică din Sibiu, participanţii urmând să cânte în cor aceleaşi piese, după un model realizat deja în mai multe ţări ale lumii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
6 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de organizatori, evenimentul se intitulează "Sibiu. Karaoke" şi va avea loc în 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, în Piaţa Mică din Sibiu, unde sunt aşteptate cât mai multe persoane care să interpreteze împreună melodiile pregătite într-un "playlist incendiar".

Potrivit sursei citate, sute de microfoane vor fi împărţite participanţilor şi va fi amplasat un ecran de 24 de metri pătraţi.

"Cu câteva camere video vom imortaliza tot spectacolul pe care îl vor face sibienii şi cu ajutorul Internetului vom face înconjurul lumii. Aşa că daţi tot ce aveţi mai bun ca să vadă o lume întreagă că sibienii ştiu să se distreze, ştiu să cânte împreună, ştiu să cinstească locul în care trăiesc şi eforturile pe care toţi cei implicaţi în producţia evenimentului le fac pentru ei", se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, în 30 aprilie 2009, a avut loc un eveniment similar la Londra, în cadrul căruia 13.500 de persoane au cântat, timp de patru minute, piesa "Hey Jude" a formaţiei Beatles.

Evenimentul "Sibiu. Karaoke" este organizat de Oldies Pub şi Hermannstadt Events.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici