Spectacolul "Pluralul englezesc" are premiera luni la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian"

Spectacolul "Pluralul englezesc" are premiera luni, de la ora 19.30, la Teatrul Naţional de Operetă (TNO) "Ion Dacian" din Capitală, informează un comunicat.

Urmărește
12 afișări

Spectacolul prezintă povestea a trei cupluri în trei ajunuri de Crăciun succesive. Folosindu-se de un umor magistral, dramaturgul Alan Ayckbourn înfăţişează fără reţineri dramele a trei familii, într-o piesă în care degradarea şi ascensiunea sociala se succed într-un ritm ametitor.

Distribuţia este formată din Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cociaş, Armand Calotă şi Delia Nartea. După premiera oficială de la TNO, "Pluralul englezesc" porneşte în turneu în ţară. Prima reprezentaţie din turneu va avea loc marţi, la Ploieşti, iar ultima, pe 21 februarie, la Teatrul "Marin Sorescu" din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici