Spectatoarele căsătorite au reducere la bilete, pe 8 martie, la filmul "Bună! Ce faci? "

Spectatoarele care vor aduce certificatul de căsătorie la Cinema Patria din Capitală, pe 8 martie, vor putea cumpăra un bilet la preţ redus la proiecţia de la ora 20.00 a filmului "Bună! Ce faci?", informează distribuitorul, Voodoo Films.

Urmărește
5 afișări

Filmul "Bună! Ce faci?" a avut premiera de gală joi, la Cinema Patria din Bucureşti, în prezenţa a aproape 1.000 de spectatori, care au aplaudat minute în şir la final.

Vineri, filmul "Bună! Ce faci?" a fost lansat în cinematografele din toată ţara.

Filmul lui Alexandru Maftei, o poveste despre dragoste, căsnicie şi rutină, este alegerea perfectă pentru seara de 8 martie. Amuzantă şi plină de tandreţe, comedia romantică are ca protagonişti doi soţi - el pianist, ea patroană a unei curăţătorii de lux - care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Fiecare îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit perechea. Nici unul nu bănuieşte însă că partenerul de care s-a îndrăgostit pe internet nu e deloc un necunoscut. Martor la schimbările din viaţa celor doi este fiul lor, Vladimir, un adolescent deosebit de libertin în propriile relaţii sexuale, dar mai mult decât intrigat să descopere că şi părinţii lui au dorinţe.

Povestea celor doi soţi care s-au găsit tot unul pe celălalt pe internet s-a întâmplat în realitate, acum câţiva ani. Ştirea a fost inclusă de cotidianul italian Corriere della Sera printre "cele mai năstruşnice din 2005" şi a fost preluată de Dilema Veche la începutul lui 2006, unde regizorul Alexandru Maftei a şi citit-o. Scenariul este semnat de Lia Bugnar, iar muzica originală este compusă de Dragoş Alexandru.

Rolurile celor doi soţi sunt interpretate de Ionel Mihăilescu şi Dana Voicu, iar cel al fiului intrigat de secretele părinţilor lui - de Paul Diaconescu, student la actorie. În roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Păduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir şi Sabina Iaschevici.

De vineri, filmul "Bună! Ce faci?" rulează la Bucureşti - Patria (cu excepţia zilei de 7 martie), Hollywood Multiplex, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, Noul Cinematograf al Regizorului Român, Studio (din 18 martie), Cluj (Cinema "Florin Piersic", Cinema City Iulius Mall), Iaşi (Cinema Victoria) şi Braşov - Cityplex Eliana Mall.

Între 11 şi 17 martie, filmul va ajunge şi la Craiova (Cinema Patria) şi Bacău (Central), iar între 18 şi 24 martie, la Timişoara (Cinema Timiş), Piatra Neamţ (Dacia), Constanţa (Cityplex Tomis Mall).

Filmul "Bună! Ce faci?" va fi proiectat şi la Arad, Oradea, Baia Mare, Vaslui, Botoşani, Piteşti, Ploieşti. De asemenea, filmul poate fi văzut cu subtitrare în limba engleză la Noul Cinematograf al Regizorului Român, din cadrul Muzeului Ţăranului Român din Capitală.

Filmul "Bună! Ce faci?" este produs de Rollin Studio România, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune şi cu participarea HBO România.

Distribuitorul filmului în România este Voodoo Films.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici