Ştefan Bănică îşi prezintă cel mai nou videoclip, "Gustul dragostei", luni, la "Happy Hour"

Ştefan Bănică îşi prezintă cel mai nou videclip, "Gustul dragostei", luni, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, informează managementul artistului.

Urmărește
1 afișare

Aşa cum a promis fanilor, Ştefan Bănică a filmat de curând un nou videoclip pentru single-ul "Gustul dragostei", experienţă ce i-a adus o premieră în cariera muzicală: primul său videoclip filmat cu tehnica "one shot". Aceasta nu presupune montaj, întreg videoclipul fiind filmat fără întrerupere, fără cadre tăiate, fără adăugiri.

"E o poveste simplă: ies afară într-o dimineaţă însorită la o mică plimbare, iar pe parcursul acestei plimbări întâlnesc tot felul de situaţii de viaţă obişnuite, cu oameni obişnuiţi, care sugerează dragostea în diverse ipostaze. Noutatea, în ceea ce mă priveşte, în realizarea acestui videoclip este modalitatea de filmare: s-a filmat totul dintr-un singur cadru, cap-coadă, fără întrerupere. Nu a fost uşor, a trebuit să se repete de mai multe ori cu toată lumea, a fost nevoie ca toţi cei care au participat la filmări să se sincronizeze exact pe parcursul derulării momentelor din povestea clipului. Dacă cineva greşea, se întrerupea filmarea şi se lua de la capăt. Au fost filmate aproximativ 17 - 19 duble. Este primul clip de acest gen din cariera mea. Sper să vă placă", povesteşte Ştefan Bănică.

Premiera videoclipului "Gustului dragostei" va avea loc luni, în cadrul emisiunii "Happy Hour", la Pro TV, unde Ştefan Bănică va fi, în direct, invitatul lui Cătălin Măruţă.

Filmările videoclipului s-au desfăşurat la studiourile MediaPro din Buftea sub îndrumarea regizorului Marian Crişan.

"Gustul dragostei" este o melodie de dragoste care poate fi ascultată deja pe posturile de radio, iar povestea clipului este una simplă, dar încărcată de energie pozitivă, diverse ipostaze şi personaje pitoreşti.

"E frumos când te îndrăgosteşti, indiferent de vârstă, e un sentiment de prospeţime, de noutate şi cel mai frumos e atunci când reuşeşti să păstrezi această prospeţime. Nu ştiu dacă există formule magice în acest sens, dar asta ar fi ideal. Dragostea face parte din viaţă, iar, cu trecerea timpului, nu ştii în ce punct ajungi, n-ai nicio certitudine. Şi atunci, pe tot acest drum, trebuie să încerci să păstrezi ceea ce ai câştigat", a mai declarat artistul.

"Gustul dragostei" este cel de-al doilea single promovat de pe albumul "Super-love", material discografic lansat în luna octombrie 2010 şi premiat deja pentru "cel mai bun album pop al anului" în cadrul Galei Premiile Radio Romania. Discul conţine melodii pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele, de la cele de dragoste, până la piese cu un pronunţat mesaj social.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici