Ştefan Iancu salvează situaţia în comedia "Naşa"

Ştefan Iancu are la numai 13 ani o experienţă cinematografică impresionantă, talentul său adăugându-i în palmares un nou rol de succes într-un film de lungmetraj, în comedia "Naşa/ The Godmother", care poate fi vizionată din 29 aprilie pe marile ecrane, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Întocmai ca fratele său Bogdan, care a stârnit hohote de râs spectatorilor în prima comedie românească de Crăciun, "Ho Ho Ho", Ştefan este şi el un obişnuit al platourilor de filmare. Tânărul actor a avut ocazia să colaboreze până în acest moment atât cu nume consacrate ale cinematografiei autohtone, cât şi cu actori internaţionali precum Steven Seagal şi Linden Ashby.

În "The Godmother", Ştefan îl interpretează pe David Prodan, fiul adorabil al lui Jennifer (Whitney Anderson) şi al lui Radu (Dragoş Bucur). La cei numai 10 ani ai săi, David este un copil foarte isteţ şi cu un simţ al umorului foarte dezvoltat, care a crescut admirându-şi tatăl şi încercând să îi urmeze exemplul. Însă spre deosebire de alţi copii de vârsta lui, David are o pasiune neobişnuită pentru arme şi o colecţie impresionantă de pistoale de jucărie. Deşi Jennifer nu este de acord cu acest hobby, jucăriile fiului său se dovedesc a-i fi foarte utile atunci când destinul o împinge să îşi pornească propria organizaţie criminală.

Despre personajul său, Ştefan povesteşte cu plăcere, mărturisind: "Mi-a plăcut faptul că aveam o colecţie impresionantă de pistoale sub pat. Şi nu neapărat ideea de pistoale în sine, ci mai degrabă să am un secret atât de interesant şi de ce nu, util. A fost extrem de amuzant pentru mine momentul în care mama mea îmi foloseşte jucăriile ca pe nişte arme reale în lupta cu mafioţii".

Alături de Ştefan Iancu, distribuţia tinerilor actori din "The Godmother" a fost completată de David Puscaş (fiul Luminiţei Anghel) şi Patricia Poslusnic, ei reuşind să parcurgă impecabil zilele lungi de filmare. Regizorul Virgil Nicolaescu a fost deosebit de impresionat de prestaţia lor: "Au fost pur şi simplu fantastici. Noi am ştiut de la început că vor fi extraordinari, nu ne rămânea de rezolvat decât problema oboselii şi, aşadar, a concentrării lor după o zi lungă de filmare. Acesta a fost singurul aspect la care a trebuit să fim atenţi şi nicio clipă la talentul lor sau la dorinţa de a juca".

Produs de Alma Sârbu pentru MediaPro Pictures, "The Godmother" va fi difuzat pe marile ecrane din 29 aprilie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Brăila). Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici