Stela Popescu povesteşte despre iubirea vieţii ei, Puiu Maximilian, duminică, la "Doamne de poveste"

Actriţa Stela Popescu este invitata ediţiei de duminică a emisiunii "Doamne de poveste" - care va fi difuzată de postul Acasă de la ora 16.30 -, unde va povesti despre iubirea vieţii ei, Puiu Maximilian, informează postul de televiziune.

Urmărește
223 afișări

Duminică, emisiunea "Doamne de poveste" ajunge mai devreme cu o oră în casele telespectatorilor, de la 16.30.

În această ediţie, postul Acasă oferă telespectatorilor, în dar de primăvară, portretul unei mari actriţe - Stela Popescu. Imagini în premieră cu părinţii Stelei Popescu, dar şi o mărturie emoţionantă a unei iubiri care a trecut graniţele timpului vor fi strânse într-o ediţie-document a emisiunii.

"Între noi a fost mai mult decât o căsătorie. Ştiu că se spune de suflete pereche, dar e adevărat. El nu se culca până nu veneam eu, indiferent la ce oră. Şi se trezea dimineaţa. El lucra de dimineaţă, la 6.30 îi duceam cafeluţă şi nu mai intram acolo să-l întrerup", mărturiseşte actriţa. S-a îndrăgostit la prima vedere de Puişor, aşa cum îl alinta, a renunţat la o căsnicie de opt ani, a divorţat şi şi-a refăcut viaţă alături de bărbatul pe care avea să-l declare "sufletul ei pereche".

Momentul întâlnirii a fost parcă predestinat. "A fost un fenomen, a citit un spectacol la teatru, m-a invitat în oraş să stăm de vorbã în continuare şi am simţit că ceva s-a petrecut. Nu ştiu ce e cu dragostea, e un lucru foarte interesant, e un fluid care se petrece între doi oameni, nu ştiu. Şi în clipa aceea eram măritată şi am simţit că acest om mi se potriveşte mie, că nu pot merge pe două drumuri cu el. Din clipă aceea, totul a fost altfel", îşi aminteşte Stela Popescu.

Pentru actriţa îndrăgită de o ţară întreagă, cel mai greu moment a fost cel în care şi-a pierdut jumătatea. Cu lacrimi în ochi, Stela Popescu rememorează, pentru "Doamne de poveste", cum a trecut peste acel moment. "Am o prietenă care a venit să mă încurajeze după ce s-a prăpădit Puiu. Ştii, plecarea părinţilor vine cumva în normalitate după copii. Tragic e când moare copilul şi trăiesc părinţii. Moartea unui bărbat în putere, care înoată 10 km pe zi, care scria zilnic, care avea talent e o tragedie. Şi a venit prietena mea şi îi zic «lasă că viaţa şterge», dar ea mi-a zis: «nu, viaţa calcă». Îţi dai seama ce diferenţă. Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. El mi-a lipsit din clipa în care a dispărut nu numai ca soţ, a dispărut ca scop, nu ştiu cum să spun, şi în clipa în care a dispărut el totul s-a schimbat".

Stela Popescu poate fi urmărită pe postul Acasă în telenovela "Iubire şi onoare".

La început de primăvară, la o nouă oră, de la 16.30, şi cu un invitat care nu mai are nevoie de prezentare, Stela Popescu, emisiunea "Doamne de poveste" continuă seria poveştilor de viaţă impresionante ale unor femei care au scris istorie prin personalitatea, sufletul şi caracterul lor.

Ionela Bănărescu, producătorul emisiunii, mărturiseşte că dorinţa telespectatorilor a stat la baza acestei modificări în program: "«Doamne de poveste» este un program care celebrează femeia şi valorile excepţionale a căror "păzitoare" este ea. Publicul cel mai receptiv la acest mesaj emoţional puternic, dar şi la căile de exprimare alese este format din femeile cu vârste între 15 şi 29 de ani, din mediul urban, iar datele de cercetare arată că acest public este foarte prezent între 16.30 şi 17.30. Era firesc să fim acolo unde se află cei cărora le plac «Doamnele de poveste» şi astfel telespectatorii să aibă o după amiază minunată Acasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici