Steven Soderbergh va regiza un film despre stripperi

Regizorul Steven Soderbergh va regiza un film despre stripperi, în care actorul Channing Tatum, care a avut la un moment dat această meserie, va fi distribuit în rol principal, informează femalefirst.co.uk.

Urmărește
3 afișări

Filmul prezintă viaţa stripperilor în cluburile de gen. "Aceasta a fost o perioadă de cotitură în viaţa mea şi nu aş putea fi mai încântat să lucrez cu Steven (Soderbergh) la un asemenea proiect", a spus actorul care iniţial a fost stripper.

De asemenea, actorul va coproduce acest film care are titlul de lucru "Magic Mike". Tatum va juca rolul mentorului unui tânăr care vrea să urmează aceată carieră.

"Când Channing mi-a vorbit despre asta, m-am gândit că asta este cea mai bună temă pentru un film al meu", a spus regizorul. "Este sexy, amuzant şi şocant. Folosim filmul «Febra de sâmbătă seara» ca model şi sperăm că suntem pe drumul cel bun", a adăugat el.

Regizorul american Steven Soderbergh, premiat cu Oscar şi Palme d'Or, a confirmat într-un interviu recent că se va retrage din cinematografie, în 2013, după lansarea ultimelor două lungmetraje ale sale.

Steven Soderbergh a devenit celebru, în 1989, după lansarea lungmetrajului "Sex, minciuni şi casete video/ Sex, Lies and Videotape", considerat un film de referinţă în cinematografia independentă, recompensat cu Palme d'Or la Cannes în acelaşi an. Toate filmele sale care au urmat au fost extrem de apreciate atât de criticii de specialitate, cât şi de public. Steven Soderbergh a fost premiat cu Oscar în 2001 pentru regia filmului "Trafic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici