Suceava: Aproximativ 25.000 de turişti au fost în Bucovina de Paşte

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că programul Paştele în Bucovina s-a bucurat de succes şi că, potrivit datelor preliminare, în zilele de Paşte în judeţ au fost aproximativ 25.000 de turişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că programul "Paştele în Bucovina" a fost un succes şi că au fost prezenţi aproximativ 25.000 de turişti care au înnoptat în pensiuni turistice sau în case particulare.

El a arătat că cei mai mulţi turişti au fost la Gura Humorului, Vama, Suceviţa, Vatra Dornei, Mălini şi Câmpulung Moldovenesc şi că mulţi dintre aceştia erau din Bucureşti sau Cluj.

"Va trebui să menţinem acest trend şi în continuare", a spus preşedintele CJ Suceava.

Totodată, preşedintele CJ Suceava a mai declarat că a avut şansa şi ocazia să facă parte din delegaţia Patriarhiei BOR care a mers la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfântă.

"Am avut şansa să fac parte din delegaţia Patriarhiei Române şi să trăiesc clipe emoţionante. Mulţumesc Bisericii pentru posibilitatea pe care mi-a dat-o", a spus Flutur.

El a precizat că s-a întâlnit cu Patriarhul Ierusalimului, Teofilos al III-lea, căruia i-a oferit un coş cu ouă încondeiate şi pe care l-a invitat să viziteze Bucovina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici