Târg de Florii, între 15 şi 17 aprilie, la Muzeul Ţăranului din Capitală

Tradiţionalul târg de Florii de la Muzeul Ţăranului Român din Capitală va avea loc între 15 şi 17 aprilie, la eveniment urmând să participe meşteri din toate zonele ţării, ce vor aduce, printre altele, jucării, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat şi ouă încondeiate.

Urmărește
4 afișări

Potrivit unui comunicat, olari, fierari, cioplitori, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar şi ţesătoare, împletitoare, încondeietoare vor veni la Târgul de Florii de la Muzeul Ţăranului cu: obiecte din lemn, ceramică, ţesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe, ouă încondeiate, mobilier pictat, icoane.

De asemenea, se vor găsi şi preparate culinare - suc de mere, cofeturi din Teleorman, turtă dulce de Harghita, kürtös kalács, halviţă, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine şi lăptişor de matcă, polen şi propolis, ierburi de leac, pălincă de Bihor şi vin, mâncăruri de post la Clubul Ţăranului.

Nu vor lipsi nici florile de toate felurile, specifice lunii aprilie.

Pe lângă prezentarea de produse, vor mai avea loc diverse manifestări: demonstraţii de încondeiat ouă, atelier de olărit cu meşterul popular Jorj Dimitriu, atelier de legătorie cu hârtierul Răzvan Supuran, expoziţie de pictură naivă din Moldova a meşterilor Ioan Măric şi Gheorghe Ciobanu, în Clubul Ţăranului, muzici şi voie bună.

Pe 17 aprilie, de la ora 12.30, la Clubul Ţăranului, trupa de copii a atelierului de teatru de la muzeu, coordonat de Beatrice Iordan, va susţine spectacolul de teatru de animaţie "Zâna din Stejarul cu trei crengi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici