Târgul Boierului, la Muzeul Ţăranului Român din Capitală, între 27 şi 29 mai

Târgul Boierului aduce, între 27 şi 29 mai, la Muzeul Ţăranului Român din Capitală, meşteri populari care le vor prezenta vizitatorilor jucării, delicatese, dar şi haine pentru "domniţe cochete".

Urmărește
1 afișare

Cei mici şi nu numai se vor putea dedulci cu şerbeturi şi dulceţuri fine, turtă dulce, ciocolată şi îngheţată. Asta dacă se vor putea rupe de lângă jocuri şi jucării sau de lângă marionetele de pe scenă.

Când nu va fi teatru pentru cei mici, domnişoarele şi conaşii vor putea deprinde primii paşi de vals de la profesori încercaţi. În restul timpului, vizitatorii se pot bucura de café-concert sau cântece de odinioară.

Doamnele vor primi flori, iar domnii, dacă nu vor dori mezelicuri fine, vor putea adăsta la un pahar de vorbă ori la o pipă sau poate narghilea, după plaisir.

Hainele şi maşinile de epocă vor rămâne în amintirea peliculei fotografice.

În cadrul târgului vor exista ateliere handmade, de monograme pe batiste, vitralii şi antique, veritabilă cafea armenească de la "Atletul albanez", buchete de flori în stil britanic, lucruri fine şi pline de dichis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici