Târgul Cadourilor de Paşti, la galeria Dalles, în perioada 18 - 23 aprilie

Târgul Cadourilor de Paşti reuneşte, în perioada 18 - 23 aprilie, la galeria Dalles din Capitală, meşteri populari, artizanat, expoziţii de decoraţiuni interioare şi pictură pe mobilier, jucării, obiecte vestimentare, bijuterii şi produse media, informează organizatorii.

Urmărește
12 afișări

Târgul, care se defăşoară de luni până vineri, cu intrare liberă, oferă produse pentru masa pascala, cadouri pentru cei dragi şi obiecte pentru decorarea casei pentru acest moment special al anului.

Păstrând tradiţiile şi alăturându-le elemente inovative, Târgul Cadourilor de Paşti reuneşte, timp de cinci zile, meşteri populari, artizanat, expoziţii de decoraţiuni interioare şi pictură pe mobilier, jocuri şi jucării, obiecte vestimentare, bijuterii şi produse media.

La acestea se adaugă o serie de workshop-uri gratuite, dedicate adulţilor şi copiilor, de pictură pe ceramică, bricolaj tehnica şervetelului, arta peticelor (o modalitate artistică de a coase alături bucăţi de materiale pentru a crea o piesă mai mare), desene cu Window color (WiCo), care pot fi aplicate uşor pe orice suprafaţa netedă şi lucioasă şi care permit înfrumuseţarea geamurilor, decorarea faianţei din baie şi bucătărie sau poate chiar un vitraliu, şi un atelier floral.

Pentru ediţia din 2011, organizatorii Târgului Cadourilor de Paşti de la Dalles au pregătit mai multe surprize. Participând la tombolele zilnice organizate pe toată durată târgului, vizitatorii vor avea ocazia să câştige coşuri cu bunătăţi pentru masă de Paşte.

Ediţia din 2011 va găzdui şi o expoziţie de artă sacră, "Crucea Învierii", susţinută de Atelierul de creaţie creştin-ortodoxă CSNI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici