Tatuajele vedetelor - duminică, la "Apropo TV"

Tatuajele preferate de vedete constituie subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "Apropo TV", difuzată de la ora 13.05 la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
2 afișări

Nu mai este nici un secret că vara bate la uşă şi, odată cu adaptarea garderobei la vremea caniculară, ies la iveală adevărate opere de artă contemporană.

Duminică, "Apropo TV" se pune pe admirat tatuajele vedetelor. Febra tatuării nu a ţinut cont de statut social şi la picioare i-au căzut deopotrivă fotbalişti, cântăreţi şi alţii care populează showbiz-ul autohton. Mici probleme au apărut atunci când unele vedete s-au despărţit de sufletele pereche al căror nume şi le-au tatuat pe propriul trup.

Delia, CRBL şi Oreste, cu toţii trecuţi prin încercările acului creator de simboluri, vin să comenteze pe marginea subiectului la "Apropo TV".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici