Taylor Swift o susţine pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă

Superstarul pop Taylor Swift a anunţat că o susţine pe Kamala Harris la câteva minute după încheierea dezbaterii cu Donald Trump.

Urmărește
412 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift o susţine pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă

„Votez pentru @kamalaharris pentru că ea luptă pentru drepturile şi cauzele care cred că au nevoie de un războinic care să le susţină”, a scris Swift într-o postare pe Instagram.

„Cred că este un lider ferm, talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos. Am fost atât de încurajată şi impresionată de alegerea partenerului ei de cursă @timwalz, care a susţinut drepturile LGBTQ+, IVF şi dreptul unei femei la propriul corp timp de decenii”.

Taylor Swift a semnat mesajul numindu-se „Doamnă cu pisici, fără copii”, o aluzie la comentariile controversate ale lui JD Vance, şi a postat o fotografie cu animalul ei de companie, Benjamin Button.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici