Telenovela "Promisiunea" are premiera luni, Acasă

Telenovela "Promisiunea/ Yemin", o superproducţie de succes din Turcia, se alătură celor mai frumoase poveşti de iubire care au făcut istorie în cei 13 ani de când postul Acasă a intrat în inimile telespectatorilor, urmând să aibă premiera luni, de la 17.30, informează televiziunea.

Urmărește
915 afișări

Din 7 martie, de luni până duminică, de la 17.30, Acasă va difuza o altfel de telenovelă, "Promisiunea", prima producţie de gen turcească transmisă pe postul TV, una dintre cele mai apreciate producţii din Turcia din toate timpurile şi care a avut rezultate extraordinare şi la nivel internaţional, în ţări precum Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan şi Orientul Mijlociu.

Telenovela "Promisiunea", care a fost filmată în locuri exotice din Turcia, precum Istanbul, Aydın şi Şam, îi are în rolurile principale pe Serhan Yavaş şi Tuba Ünsal, respectiv Menderes şi Leyla, doi tineri a căror iubire va avea de înfruntat trădări, minciuni, prejudecăţi, dar şi bariere impuse de familie.

Pe platorile de filmare, Serhan Yavaş şi Tuba Ünsal s-au înţeles de minune, însă povestea de iubire din serial nu s-a transpus şi în realitate, deşi au existat zvonuri în acest sens. În viaţa reală, Serhan Yavaş a divorţat acum 6 ani de soţia sa şi are o fetiţă de 10 ani, iar în ceea ce o priveşte pe Tuba Ünsal, aceasta este căsătorită, iar în luna decembrie a anului trecut a dat naştere unei fetiţe, pe nume Sare, la o clinica din Los Angeles.

În "Promisiunea", telespectatorii vor descoperi o altfel de telenovelă, o nouă lume şi o poveste cutremurătoare cu iz oriental despre iubire şi datorie. Subiectul telenovelei aduce în prim plan promisiuni ce schimbă destine, legături de familie şi obiceiuri străvechi încă păstrate în societatea contemporană turcă.

În Turcia, unde tradiţiile sunt lege, două lucruri trebuie respectate cu sfinţenie: familia şi promisiunea. Între iubire şi datorie, un bărbat este forţat să ducă o viaţă dublă. Este un joc periculos, unde nimeni nu este vinovat sau nevinovat până la capăt, dar este imposibil ca cineva să nu fie rănit. Atunci când raţiunea nu mai poate să aleagă între adevăr şi minciună, el încearcă să-şi traiască viaţa după voia inimii, dar cei din jurul lui şi chiar forţa destinului par să-i stea împotrivă.

Ceea ce pare o poveste frumoasă dintre doi tineri care se iubesc şi încearcă să facă un copil se dovedeşte a fi o poveste presărată cu minciuni care vor tulbura şi vor zbuciuma vieţile liniştite ale personajelor.

Pentru Leyla, Menderes este cel mai important om din viaţa ei, este extrem de îndrăgostită de el şi îşi doreşte să-i aducă pe lume un copil. Tatăl ei, Baki, este un judecător ieşit la pensie şi în ceea ce-l priveşte pe soţul fiicei sale, consideră că acesta nu este o persoana de încredere. Baki mai are doi copii, o fată care învaţă la colegiu şi pe Cihan, pe care l-a adoptat încă de mic copil. Cihan a studiat în America şi s-a întors în Turcia pentru a deveni un avocat celebru. El este îndrăgostit fără speranţă de Leyla.

Menderes face afaceri cu marmură extrasă din Siria, pe care o exportă din Istanbul şi pleacă frecvent în călătorii de afaceri, ceea ce o nemulţumeşte pe Leyla.

Curând, viaţa liniştită a Leylei se va transforma într-un adevărat haos. Menderes duce o viaţă dublă, situaţie la care nici Leyla, nici familia ei nu s-ar fi gândit vreodată. Menderes mai are încă o familie în Afyon, cu Asuman, şi împreună au doi copii: o fetiţa de 5 ani şi un băiat de 16 ani.

În realitate, Menderes este extrem de îndrăgostit de Leyla, iar coşmarurile pe care le are sunt cauzate de viaţa lui dublă. În perioada în care Menderes studia în Istanbul, Asuman şi fratele lui mai mare, Kemal, aveau o relaţie. Într-o noapte, când se întorceau acasă au avut un accident de maşină, iar Menderes era la volan. Înainte să moară, Kemal i-a cerut lui Menderes să-i jure că o va lua de soţie pe Asuman, pentru a-i salva onoarea, întrucât era însărcinată. Menderes s-a obişnuit greu cu acest aspect care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna.

Menderes se îndrăgosteste în secret de Leyla, dar încearcă să-şi păstreze identitatea secretă. În ciuda eforturilor sale, el nu poate renunţa la Leyla. Cei doi îşi declară dragostea şi îşi promit unul altuia că vor fi împreună indiferent ce s-ar întâmpla. Menderes îi minte pe membrii familiei Leylei, cărora le spune că şi-a pierdut ambii părinţi. De patru ani, viaţa lui Menderes se desfăşoara între călătoriile către Siria şi Istanbul. Cele două familii nu ştiu una de cealaltă până când Selahattin, tatăl lui Menderes, apare în pragul casei în care el locuieşte cu Leyla.

Luni, de la 17.30, telespectatorii vor urmări premiera primei telenovele turceşti difuzată Acasă, "Promisiunea", ce spune cutremurătoarea poveste de viaţă şi fermecătoarea poveste de iubire a unui bărbat care şi-a pierdut ani din viaţă plătind o greşeală care nu a fost a lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici