Telenovela "Teresa", de luni, pe Acasă

O nouă telenovelă marca Televisa, "Teresa", care îi are în rolurile principale pe Angelique Boyer şi Aaron Diaz şi este un remake al unei telnovele din 1989, ce a avut-o ca protagonistă pe Salma Hayek, va debuta luni la Acasă, informează un comunicat al televiziunii.

Urmărește
160 afișări

Telenovela, care va fi difuzată în fiecare zi, de la 19.30, spune povestea Teresei, o tânără frumoasă, seducătoare, ambiţioasă şi frivolă, care îşi sacrifică iubirea pentru a deveni bogată.

Actriţa din rolul principal, Angelique Boyer, a declarat că trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei şi nu se teme de schimbarea de imagine pe care i-o aduce interpretarea unui rol negativ.

"Teresa este o femeie cochetă, căreia îi place să strălucească, este o femeie a timpurilor noastre. Există femei ca ea peste tot în lume, dar ea are un obiectiv pe care îl va atinge cu orice preţ. Ea reprezintă noua generaţie care vrea să primească totul rapid şi uşor indiferent de consecinţe", a declarat actriţa.

O altă versiune a telenovelei "Teresa" a fost realizată în 1989 şi avut-o în rolul principal pe celebra Salma Hayek.

După o pauză de doi ani şi jumătate, Aaron Diaz revine pe platourile de filmare ale telenovelei "Teresa", unde îl interpretează pe Mariano Sanchez Suarez, personajul masculin principal.

"Am lipsit o perioadă destul de lungă de pe micile ecrane, însă mă întorc cu un personaj valoros. Mariano este o persoană nobilă, bună, cu principii de viaţă bine definite şi care vine în ajutorul celorlaţi când aceştia au nevoie de el. El este îndrăgostit de Teresa, o fată care manipulează totul după cum îi convine", a declarat Aaron Diaz.

Din distribuţie mai fac parte actori sud-americani de renume, precum Sebastian Rulli, Cynthia Klitbo, Ana Brenda Contreras şi Fabiola Campomanes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici