Telenovela turcească "Promisiunea", din 7 martie, Acasă

Telenovela turcească "Promisiunea" va fi prezentată, din 7 martie, pe Acasă, informează postul de televiziune.

Urmărește
20 afișări

Telespectatorii vor descoperi o nouă lume în superproducţia turcească "Promisiunea", ce spune o poveste cutremurătoare despre iubire şi datorie şi care îi are în rolurile principale pe Serhan Yavas şi Tuba Unsal, doi actori celebri, frumoşi, tineri şi carismatici din Turcia, ce vor captiva încă din primul episod.

În Turcia, unde tradiţiile sunt lege, două lucruri trebuie respectate cu sfinţenie: familia şi promisiunea. Un bărbat care duce o viaţă dublă poate fi totuşi un om de onoare. Pentru el, preţul unei promisiuni a fost plătit prea scump, cu ani din viaţă şi nefericire. Între adevăr şi minciună, el vrea să-şi recâştige viaţa şi să-şi croiască propriul destin după voia inimii, chiar dacă cei din jurul lui îi stau împotrivă. Destinul poate fi un joc periculos şi este imposibil să nu fie rănit nimeni.

"Promisiunea" este o producţie care a înregistrat un succes uriaş atât în rândul telespectatorilor din ţara de origine, Turcia, cât şi la nivel internaţional, în Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan şi ţări din Orientul Mijlociu. Telespectatorii vor fi cuceriţi de povestea şi personajele fascinante pe care le vor întâlni în "Promisiunea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici