Thrillerul "Dincolo de Limite", cu Robert de Niro, în cinematografele româneşti din 18 martie

Thrillerul "Dincolo de Limite", cu Robert de Niro şi Bradley Cooper în rolurile principale, va avea premiera în cinematografele româneşti vineri, informează distribuitorul, MediaPro Distribution.

Urmărește
8 afișări

Filmul "Dincolo de limite" poate fi vizionat, din 18 martie, în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanţa) şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timişoara, Bacău, Iaşi, Piteşti).

În ciuda relaţiei încordate a personajelor din film, experienţa de a lucra alături de idolul său a fost un vis devenit realitate pentru Bradley Cooper, acesta declarând că: "Robert De Niro reprezintă motivul pentru care am devenit actor. Nu m-am simţit deloc intimidat de el pe platoul de filmare, pentru mine a fost fascinant să văd cu câtă uşurinţă joacă. Şi în momentul în care lucrez cu un actor atât de bun, munca mea devine extrem de simplă, nu trebuie decât să reacţionez la replicile lui".

Bazat pe romanul de succes al lui Alan Glynn "The Dark Fields", filmul "Dincolo de limite" dezvăluie povestea lui Eddie Mora (Bradley Cooper), un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic - NZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar patru zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa.

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede un expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar, spre ghinionul lui, mogulul nu îl vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare.

Odată cu premiera filmului "Dincolo de limite", MediaPro Distribution dă startul unui nou concurs: "Cum ar fi dacă o pastilă te-ar ajuta să îţi foloseşti 100% din creier? Să devii peste noapte un geniu şi să câştigi mai mult decât ai visat?". Spectatorii trebuie să-şi cumpere bilet la film şi să trimită până pe 10 aprilie răspunsul însoţit de datele personale complete pe adresa concurs@mediaprodistribution.ro. Biletul trebuie păstrat pentru validare, iar cel mai creativ răspuns va fi premiat cu 1.000 de euro. Detaliile şi regulamentul concursului pot fi obţinute la casele de bilete şi pe site-urile cinematografelor participante: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanţa) şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timişoara, Bacău, Iaşi, Piteşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici