Thrillerul "Necunoscutul/ Unknown", pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Thrillerul "Necunoscutul/ Unknown", cu Liam Neeson şi Diane Kruger în rolurile principale, a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Urmărește
8 afișări

Acest thriller regizat de Jaume Collet-Serra spune povestea unui medic, interpretat de Liam Neeson, a cărui identitate a fost furată. Filmul a generat încasări de 21,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al doilea se află un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute, thrillerul SF "Numărul patru/ I Am Number Four", care a obţinut încasări de 19,5 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unui extraterestru care se ascunde pe Terra şi încearcă să supravieţuiască printre pământeni.

Animaţia "Gnomeo şi Julieta/ Gnomeo and Juliet" s-a menţinut pe poziţia a treia. Filmul transpune celebra poveste de dragoste shakespeariană în universul piticilor de grădină şi a avut încasări de 19,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică "Just Go With It", cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, a coborât de pe prima poziţie pe locul al patrulea, reuşind încasări de 18,2 milioane de dolari.

O altă comedie, "Big Mommas: Like Father, Like Son", cu Martin Lawrence, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 17 milioane de dolari.

Pe poziţia a şasea s-a clasat un documentar despre Justin Bieber, idolul adolescenţilor nord-americani. Intitulat "Justin Bieber: Never Say Never", filmul îl prezintă pe tânărul cântăreţ canadian în timpul turneului său din 2010 şi a avut încasări de 13,6 milioane de dolari.

Filmul "Discursul regelui/ The King's Speech", în care Colin Firth interpretează rolul lui George al VI-lea al Marii Britanii, ce reuşeşte să îşi învingă problemele de vorbire şi să îşi asume pe deplin rolul de rege al Angliei în timpul războiului, a generat încasări de 6,5 milioane de dolari de vineri până duminică şi a coborât o poziţie, ajungând pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american.

Thrillerul "The Roommate", în care tânăra studentă Sara plonjează într-un veritabil univers horror după sosirea în campusul universitar a noii sale colege de cameră, Rebecca, a coborât pe poziţia a opta, cu încasări de 4,1 milioane de dolari.

Filmul britanic "Acvila legiunii a IX-a/ The Eagle", regizat de Kevin Macdonald, în care tânărul centurion roman Aquila, interpretat de Channing Tatum, se aventurează în teritoriile necucerite din nordul Angliei, a coborât cinci locuri şi a ajuns pe poziţia a noua, cu încasări de 3,5 milioane de dolari.

Comedia romantică "Fără obligaţii/ No Strings Attached", cu Natalie Portman şi Ashton Kutcher în rolurile principale, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 3,1 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici