Thrillerul SF "Battle: Los Angeles", pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Thrillerul SF "Battle: Los Angeles", în care puşcaşii marini americani luptă pe viaţă şi pe moarte cu o rasă extraterestră care vrea să invadeze Terra, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de Exhibitor Relations, informează AFP.

Urmărește
2 afișări

Acest film de acţiune, în care abundă efectele speciale şi ai cărui protagonişti sunt Michelle Rodriguez şi Aaron Eckhart, a obţinut încasări de 36 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe poziţia a doua a coborât liderul de săptămâna trecută, filmul de animaţie "Rango", ce a avut încasări de 23,05 milioane de dolari de vineri până duminică. Regizat de Gore Verbinski, acest lungmetraj animat prezintă aventurile lui Rango (voce: Johnny Depp), un cameleon care se satură să se mai camufleze şi decide să devină eroul unui mic oraş din Vestul îndepărtat american.

Thrillerul "Scufiţa roşie/ Red Riding Hood", regizat de Catherine Hardwicke pe baza celebrei poveşti şi având-o pe Amanda Seyfried în rolul principal, a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 14,1 milioane de dolari.

Thrillerul "Gardienii destinului/ The Adjustment Bureau", în care Matt Damon interpretează rolul unui bărbat hotărât să contrazică destinul şi care se lansează în urmărirea unei femei, interpretată de Emily Blunt, pe străzile din New York, a coborât două locuri, până pe poziţia a patra, cu încasări de 11,4 milioane de dolari.

"Mars Needs Moms", cel mai recent film de animaţie produs de studiourile Disney, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 6,8 milioane de dolari, în timp ce comedia "Concediu de la căsnicie/ Hall Pass", cu Owen Wilson, Jenna Fischer şi Christina Applegate, a coborât pe poziţia a şasea, cu încasări de 5,1 milioane de dolari.

Filmul "Bestial/ Beastly" a coborât de pe poziţia a treia până pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,09 milioane de dolari. Acest SF cu accente romantice alcătuieşte portretul unui tânăr bărbat seducător, căruia totul pare să îi surâdă în viaţă, transformat însă într-un monstru de o vrăjitoare.

Comedia romantică "Nevastă de împrumut/ Just Go With It", cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, a coborât încă o poziţie, până pe locul al optulea, cu încasări de 4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al nouălea, în coborâre cu o poziţie faţă de săptămâna trecută, se află "Discursul regelui/ The King's Speech", cu încasări de 3,6 milioane de dolari. "Discursul regelui" a fost recompensat, la sfârşitul lunii februarie, cu patru dintre cele mai importante premii Oscar ale acestui an, pentru cel mai bun film, cea mai bună regie (Tom Hooper), cel mai bun actor în rol principal (Colin Firth) şi cel mai bun scenariu original (David Seidler).

Filmul de animaţie "Gnomeo şi Julieta/ Gnomeo and Juliet", care transpune celebra poveste de dragoste shakespeariană în universul piticilor de grădină, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 3,5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici