Timiş: Aproximativ 1.500 de liceeni au dansat sincronizat, încercând să intre în Cartea Recordurilor

Aproximativ 1.500 de elevi de la mai multe licee din Timiş au dansat, vineri, în centrul Timişoarei, încercând, alături de alţi peste 25.000 de tineri care au participat la acţiuni similare în alte opt ţări, să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare dans sincronizat din lume.

Urmărește
1 afișare

Cei aproximativ 1.500 de tineri, din 24 de licee din judeţul Timiş, au dansat timp de şapte minute în Piaţa Victoriei din Timişoara, pe muzica lui Johann Strauss fiul, cadrilul din opereta "Liliacul", care a fost transmisă prin satelit, de un radio din Slovenia, în încercarea de a stabili un nou record cu cel mai mare dans sincronizat din lume.

Liceenii au dansat îmbrăcaţi în tricouri albe şi negre, cu umbreluţe albe.

Pentru a intra în Cartea Recordurilor, elevii din Timiş au dansat alături de alţi peste 25.000 de tineri care au participat la acţiuni similare în alte opt ţări: Slovenia, Serbia, Croaţia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Cipru, Albania.

Pentru a depăşi recordul existent, care datează din 2008, vineri trebuie să fie înregistraţi peste 27.040 dansatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici