Timişoara: Organizatorii concertului lui Al Di Meola au pus în vânzare ultimele 50 de bilete

Organizatorii concertului pe care chitaristul Al Di Meola îl va susţine la Timişoara au pus în vânzare ultimele 50 de bilete, acestea fiind returnate de cei care nu vor putea participa la evenimentul reprogramat pentru 6 iunie, la Filarmonica "Banatul", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
5 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii concertului pe care Al Di Meola îl va susţine la Timişoara, au fost puse în vânzare 50 de bilete returnate de cei care nu pot participa la evenimentul reprogramat pentru 6 iunie.

Potrivit organizatorilor, Al Di Meola a fost nevoit să îşi reprogrameze concertul pe care ar fi trebuit să îl susţină pe 13 mai, la Timişoara, după ce a aflat că tatăl său a murit.

"Vă mulţumesc mult pentru cuvintele respectuoase despre tatăl meu şi că mi-aţi fost alături. Aşept cu drag să ne revedem în Timişoara cu cât mai mulţi dintre iubitorii de muzică", a declarat Al Di Meola, citat de organizatori, după ce a primit mesajele de condoleanţe din partea fanilor români.

Concertul va avea loc, în 6 iunie, de la ora 20.00, la Filarmonica "Banatul" din Timişoara şi va fi urmat de o sesiune de autografe pe care artistul le va acorda fanilor români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici