Ţinutele şocante, la mare preţ la gala premiilor Grammy 2011

Vedetele au preferat să poarte ţinute şocante pe covorul roşu din faţa Staples Center din Los Angeles, unde a avut loc, duminica seară, gala de decernare a premiilor Grammy, informează dailymail.co.uk.

Urmărește
4 afișări

Sosirea cântăreţei Lady Gaga ascunsă într-un ou uriaş, purtat pe o targă de cinci asistenţi având o costumaţie sumară, a reprezentat fără îndoială cel mai comentat moment al serii.

La rândul ei, Rihanna a ales să-şi facă intrarea pe covorul roşu într-o rochie care a dezvăluit aproape totul şi a lăsat imaginaţiei prea puţine lucruri. Cântăreaţa americană a purtat o rochie a designerului francez Jean Paul Gautier, alcătuită din volănaşe albe din dantelă, cu spaţii mari între ele.

În ciuda faptului că artista suferă din cauza unui început de bronşită, Rihanna a urcat pe scena premiilor Grammy pentru a interpreta două dintre hiturile ei din 2010, în duet cu Eminem şi apoi cu Drake.

Katy Perry, o bună prietenă a Rihannei, a optat şi ea tot pentru alb, purtând o rochie creată de designerul Giorgio Armani, decorată cu o trenă foarte amplă, aripi de înger şi un sutien argintiu decorat cu pietre preţioase.

Niki Minaj a preferat la rândul ei o ţinută şocantă, purtând o creaţie a casei Givenchy care imită blana de leopard şi o perucă uriaşă.

Starleta Kim Kardashian, modelul Heidi Klum şi cântăreţele Selena Gomez şi LeAnn Rimes au preferat rochiile în diverse tonuri de auriu, iar cântăreaţa Jennifer Lopez a purtat o rochie argintie extrem de scurtă, creată de designerul Emilio Pucci.

Cântăreaţa Jennifer Hudson a purtat o rochie Versace de culoare albastră, iar Ciara a preferat tot albastrul, purtând o rochie creată de Emilio Pucci.

Miley Cyrus a ales o creaţie Roberto Cavalli în nuanţe de negru şi galben, iar Nicole Kidman a ales o rochie cu imprimeuri florale creată de casa Jean Paul Gaultier.

Actriţa Kate Hudson, care a anunţat recent că este însărcinată cu iubitul ei, Matt Bellamy, solistul trupei Muse, a participat la gala premiilor Grammy într-o rochie albastră Lanvin.

Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine, a purtat o rochie Givenchy în nuanţe de bej cu imprimeuri portocalii.

Nici domnii nu au fost mai prejos şi au preferat ţinutele frapante. Astfel, cântăreţul Ricky Martin a păşit pe covorul roşu purtând o pereche de jeanşi argintii şi o jachetă neagră, iar Justin Bieber a purtat un costum alb, papion negru şi o pereche de ghete de sport. În schimb, Usher a preferat o ţinută casual, venind la gala premiilor Grammy în jeans, tricou şi ghete albe.

Grupul pop-country Lady Antebellum a fost marele învingător la gala premiilor Grammy 2011, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, într-un show în care formaţia americană a fost recompensată cu cinci trofee, inclusiv pentru "cântecul anului" ("Need You Now") şi "single-ul anului" ("Need You Now").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici