Tobey Maguire va juca în filmul "Life Of Pi", regizat de Ang Lee

Actorul Tobey Maguire va juca în lungmetrajul "Life Of Pi", care va fi regizat de cineastul Ang Lee pe baza romanului cu omonim, informează nme.com.

Urmărește
12 afișări

Tobey Maguire, fostul star al francizei "Omul Păianjen/ Spiderman", va interpreta rolul unui reporter care îl intervievează pe Pi, personajul principal din film.

Suraj Sharma va interpreta rolul principal, iar Irrfan Khan, cunoscut pentru rolul din "Vagabondul milionar", va interpreta rolul lui Pi la vârstă adultă.

Filmul are la bază romanul omonim scris de Yan Martel, distins cu Man Booker Prize for Fiction în anul 2002.

Filmul prezintă povestea lui Piscine Molitor "Pi" Patel, un băiat indian care explorează spiritualitatea şi dobândeşte o serie de aptitudini practice, după ce petrece 227 de zile în compania unui tigru bengalez, într-o barcă de salvare ce pluteşte în derivă în Oceanul Pacific.

Ang Lee va regiza acest film în 3D, pe baza unui scenariu adaptat de David Magee.

Filmările vor debuta în curând în India, iar lungmetrajul "Life of Pi" va avea premiera pe 14 decembrie 2012.

Tobias Vincent "Tobey" Maguire este un actor american, născut pe 27 iunie 1975. El şi-a început cariera în cinematografie în anii 1990 şi a devenit cunoscut pentru rolul Peter Parker/Omul păianjen din franciza "Omul-păianjen".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici