Trupa Arcade Fire, marea învingătoare la gala Juno Awards 2011

Trupa Arcade Fire a dominat gala Juno Awards din 2011, grupul canadian impunându-se la patru categorii de premii, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată duminică, la Toronto, informează hollywoodreporter.com.

Urmărește
2 afișări

Confirmând recentul succes de la gala premiilor Grammy, Arcade Fire s-a impus la patru categorii: "cel mai bun grup al anului", "cel mai bun album al anului" (The Suburbs), "cel mai bun compozitor" (pentru single-urile "Ready to Start", "We Used to Wait" şi "Sprawl II") şi "cel mai bun album de rock alternativ" (The Suburbs).

La rândul său, Justin Bieber s-a impus la două categorii: "premiul publicului" - singura categorie al cărei câştigător a fost votat de fani - şi "cel mai bun album pop" ("My World 2.0").

Justin Bieber, un adevărat idol pentru mulţi dintre adolescenţii nord-americani, a pierdut însă în faţa lui Neil Young la categoria "cel mai bun cântăreţ al anului". Neil Young a fost recompensat în cadrul aceleiaşi gale cu Allan Waters Humanitarian Award.

Meaghan Smith a fost desemnată cea mai bună cântăreaţă a anului, iar la categoria "cel mai bun single al anului" s-a impus piesa "Wavin' Flag", interpretată de K'Naan and the Young Artists for Haiti.

Rapperul Drake, prezentatorul celei de-a 40-a gale a premiilor Juno, deşi a fost nominalizat la şase categorii, nu a câştigat niciun trofeu.

În cadrul galei de duminică, cântăreaţa Shania Twain a fost inclusă în Canadian Music Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici