Trupa Celelalte Cuvinte concertează pe 28 aprilie la Bucureşti

Trupa Celelalte Cuvinte va susţine un concert la Bucureşti, la Jukebox Venue, pe 28 aprilie, evenimentul incluzând şi momente din spectacolul pe care formaţia îl va oferi fanilor în curând pentru a marca 30 de ani de activitate, potrivit unui comunicat.

Urmărește
3 afișări

De 30 de ani împreună, vârsta pe care trupa o împlineşte în 2011, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa - Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Rosu -, cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Pe 28 aprilie, trupa Celelalte Cuvinte vine în Jukebox Venue cu piese care au scris istorie în rockul românesc - "Zmeie", "Scrisori iubite", "Stele", "Lupii", "Dacă vrei", "Iarba prin păr". În plus, acest concert va conţine mici momente, în avanpremieră, din spectacolul grandios pe care trupa îl va oferi fanilor pentru a sărbători cum se cuvinte 30 de ani de activitate.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro), în trei categorii de preţ: 50 de lei (VIP I), 40 de lei (VIP II), 33 de lei (acces general).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici