Trupa My Chemical Romance, marea câştigătoare de la NME Awards

Trupa My Chemical Romance a câştigat două trofee, miercuri seară, la NME Awards, unul pentru cea mai bună formaţie internaţională şi unul pentru cel mai bun videoclip, informează femalefirst.co.uk.

Urmărește
1 afișare

Muse a fost desemnată cea mai bună formaţie britanică, în timp ce Arcade Fire a luat trofeul categoriei "cel mai bun album", pentru materialul discografic "The Suburbs".

Show-ul NME Awards a fost deschis de formaţia My Chemical Romance, care a interpretat melodia "Na Na Na", salutându-şi astfel fanii care făcuseră tabere în faţa arenei unde a avut loc evenimentul, sperând să îi vadă de aproape pe idolii lor.

"Când fanii votează pentru ceva este incredibil. Dedicaţia pe care o fac ei este pur şi simplu incredibilă. Într-o asemenea noapte chiar vrei să încerci să îi cunoşti. Noi am cunoscut câţiva înainte să intrăm în clădire, ceea ce ne-a făcut foarte fericiţi", a declarat Gerard Way, liderul formaţiei My Chemical Romance, când a urcat pe scenă pentru a-şi ridica trofeele.

Pe de altă parte, grupul scoţian Biffy Clyro a primit premiul pentru cea mai bună prestaţie live.

"Concertele live sunt foarte importante în ceea ce facem noi. Să fim în aceeaşi categorie cu Muse şi Arcade Fire, care au, în opinia mea, cele mai bune prestaţii live din lume, şi să câştigăm este de-a dreptul fantastic", a declarat Ben Johnston, toboşarul de la Biffy Clyro.

La categoria "cel mai bun artist", câştigătoare a fost desemnată Laura Marling, în timp ce Hurts a fost desemnată cea mai bună formaţie debutantă.

Tot la NME Awards, festivalul Glastonbury a fost ales cel mai bun eveniment muzical al anului, iar "Skins", cel mai bun show TV.

Printre celelalte celebrităţi care au urcat pe scena premiilor NME se numără PJ Harvey, care a luat premiul Teenage Cancer Trust Outstanding Contribution To Music, şi formaţia Foo Fighters, care a închis show-ul şi al cărei solist, Dave Grohl, a primit premiul "Godlike Genius".

Gala NME Awards este organizată de revista britanică New Musical Express, premiile fiind acordate prin intermediul voturilor fanilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici