Trupa Oasis, reunită după 15 ani, anunţă datele oficiale ale concertelor din turneul global

  • După 15 ani de la despărţire, trupa Oasis a anunţat oficial în august revenirea pe scenă, în cadrul unui turneu internaţional.
  • Ei au anunţat luni o parte dintre datele concertelor, care vor avea loc în SUA, Canada şi Mexic.
  • Vara viitoare, trupa va ajunge şi în Europa, potrivit The Guardian.
Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Trupa Oasis, reunită după 15 ani, anunţă datele oficiale ale concertelor din turneul global

Trupa Oasis, reunită după 15 ani, anunţă datele oficiale ale concertelor din turneul global

Trupa Oasis a anunţat că turneul lor de revenire îi va duce în SUA, Canada şi Mexic în august şi septembrie 2025. Vestea a apărut întâi pe mai multe panouri publicitare din New York, Toronto, Chicago şi alte oraşe americane, pe care era scris textul „Aveţi grijă ce vă doriţi”.

Trupa va cânta pe Toronto Rogers Stadium pe 24 august, Chicago Soldier Field pe 28 august, New Jersey MetLife Stadium pe 31 august, Los Angeles Rose Bowl Stadium pe 6 septembrie şi Mexico City Estadio GNP Seguros pe 12 septembrie. Trupa rock americană Cage the Elephant va cânta în deschidere la toate concertele anunţate.

Datele concertelor din SUA, Canada şi Mexic vin în completarea celor 19 date deja anunţate ale concertelor din Marea Britanie şi Irlanda, programate pentru lunile iulie şi august 2025. Oasis a anunţat că acestea vor fi singurele concerte în Europa în cadrul turneului respectiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici