Trupa rock The Mono Jacks va cânta la festivalurile Exit şi Sziget

Trupa rock românească The Mono Jacks va cânta la cele mai importante două festivaluri din regiunea est-europeană, Exit din Serbia (7 - 10 iulie), respectiv Sziget din Ungaria (10 - 15 august), informează managementul formaţiei.

Urmărește
5 afișări

Membrii The Mono Jacks sunt cunoscuţi pentru piesele "Maria", "Come Back Girl", "Push The Pedal" şi "We're All Getting Older", toate ajunse la un moment dat pe primele poziţii ale topurilor alternative. Piesele sunt de pe albumul de debut al trupei, "Now in Stereo", care va fi reeditat.

Lansat în format fizic în noiembrie 2010 şi apoi în varianta digitală în martie 2011, albumul "Now in Stereo" este un produs independent, finanţat de membrii trupei. Varianta digitală cuprinde ca bonus remixuri ale piesei "Come Back Girl", semnate de The Pixels şi Alien Pimp.

În prezent, Doru Trascău (voce, chitară), Florin Vasile (chitară, voce), Alex Voicu (bas) şi Dorian Cazacu (tobe) lucrează la piese noi pentru un al doilea album şi îşi propun să lanseze o trilogie video în cursul acestui an.

Concertele de la Exit, respectiv Sziget fac parte dintr-un turneu al trupei. Astfel, The Mono Jacks cântă la festivalul Exit pe 8 iulie, iar pe 10 august, la Sziget.

Printre artiştii care cântă la Exit se numără Jamiroquai şi Portishead, iar la Sziget cântă, printre alţii, Skunk Anansie, Deftones şi Pulp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici