Trupa Taxi lansează albumul "Cele 2 cuvinte" de Dragobete, într-un club bucureştean

Trupa Taxi îşi lansează cel mai nou album, "Cele 2 cuvinte", de Dragobete - pe 24 februarie -, în clubul bucureştean Jukebox, informează un comunicat.

Urmărește
6 afișări

La cel de-al şaptelea album, Taxi se prezintă ca o trupă matură din punct de vedere muzical, cu preocupări diverse şi colaborări dintre cele mai surprinzătoare: C.R.B.L., Dax, Bogdan Popoiag, Mihai Ogăşanu, Matteo şi alţii, la care se adaugă "cei 26" care nu se văd pe album, dar rămân în memoria colectivă ori de câte ori se aud "Cele 2 cuvinte". Foarte prezentă în mediile online de câteva luni bune, piesa apare pe disc în două variante. În videoclipul piesei, 26 de bărbaţi celebri din România, printre care Smiley, Cheloo, Andi Vasluianu şi Vizante, încearcă să spună "te iubesc".

Muzica şi versurile cântecelor de pe album sunt semnate de Dan Teodorescu, solistul trupei.

Trupa Taxi este formată din Vicky Sava, Darius Neagu, Kerezsi Csongor, Cantemir Neacşu, Mugurel Coman şi Dan Teodorescu.

Ediţia de pe 24 februarie a cotidianului Jurnalul Naţional va include albumul "Cele 2 cuvinte".

Piesele de pe album au titluri precum "Cădere liberă", "E criză" şi "Bă, treci la coadă!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici