Trupa Ten Years After va concerta la Bucureşti pe 23 octombrie

Ten Years After, una dintre cele mai populare trupe de blues-rock britanice de la sfârşitul anilor '60 şi începutul anilor '70, revine în România, pentru a concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 23 octombrie, de la ora 19.00, informează organizatorul, Vreau Bilet.

Urmărește
3 afișări

În plus, organizatorii au extins de această dată venirea trupei britanice în România la stadiul de turneu naţional, spre bucuria fanilor din Iasi (24 octombrie - Casa de Cultura a Sindicatelor), Timişoara (25 octombrie - Sala Filarmonicii), Cluj (26 octombrie - Casa de Cultura a Studenţilor), care vor avea posibilitatea de a trăi bucuria muzicii adevărate alături de una dintre legendele Festivalului Woodstock.

Ten Years After s-a remarcat în primul rând datorită recitalului memorabil din cadrul celebrului festival Woodstock din 1969, dar şi prin concertele mari susţinute în întreaga lume.

Formaţia britanică este una dintre trupele din elita mondială a muzicii rock, iar piesele "I'm Going Home", "Hear Me Calling", "I'd love to change the world", "Good Morning Little School Girl" şi "Love like a man", care au propulsat-o în topurile din întreaga lume, fac de fiecare dată deliciul fanilor.

Trupa este formată din Leo Lyons (bass), Chick Churchill (clape), Ric Lee (tobe) şi Joe Gooch (chitară, solist).

În deschiderea evenimentului va concerta trupa rock autohtonă RIFF.

Biletele pentru spectacolele din Capitală au fost puse deja în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - etajul 2 şi Carrefour Feeria - Băneasa Shopping City, de la Sala Palatului şi online, de pe www.vreaubilet.ro. Preţurile variază între 60 de lei şi 170 de lei, în funcţie de categoria de loc. Pentru restul oraşelor, biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici