Trupa The Freestylers, prezentă la Festivalul Internaţional de Muzică Electronică Delahoya 2011

Trupa britanică The Freestylers va fi prezentă la Festivalul Internaţional de Muzică Electronică Delahoya 2011, care va avea loc, în perioada 20 - 22 mai, la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii Festivalului Internaţional de Muzică Electronică Delahoya 2011, trupa The Freestylers este unul dintre cele mai interesante nume de pe scena muzicală dance.

"Surpriza ediţiei 2011 a Festivalului Internaţional de Muzică Electronică Delahoya este trupa The Freestylers, unul dintre cele mai interesante nume de pe scena muzicală dance, care a avut mai multe hit-uri în Top 20 UK şi care a vândut peste o jumătate de milion de albume. Cei doi membri ai trupei, Aston Harvey şi Matt Cantor, vor performa la patru turn-tables şi două mixere live. The Freestylers este prima trupă care a apărut cu muzică electronică live în cadrul emisiunii de la BBC TV «Top of the Pops»", arată organizatorii.

Membrii trupei au produs, începând cu anii ‘ 90, piese în care amestecau hip-hop, ska, rave, breakbeat şi indie-rock şi au început să pună muzică la petreceri rock, festivaluri şi emisiuni TV. În prezent, membrii trupei lucrează la cel de-al cincilea lor album.

Cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Electronică Delahoya va avea loc în perioada 20 - 22 mai în parcarea unui mall din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici