Trupa Voltaj îşi aşteaptă fanii cu surprize la concertul de pe 11 mai, din Capitală

Trupa Voltaj îşi aşteaptă fanii care participă la un concurs special, cu surprize, la concertul pe care îl va susţine pe 11 mai, la Sala Palatului din Capitală, informează un comunicat.

Urmărește
1 afișare

Concertul din Capitală face parte din I Wanna Be Free Tour. "Trimiteţi la adresa poza@voltaj.ro o fotografie cu o persoană de care vă e foarte dor, fie ca ea v-a dezamăgit în dragoste, a plecat în străinătate sau nu mai e printre noi … Scrieţi-ne şi cum se numeşte persoana respectivă şi pe 11 mai, la Sala Palatului, veţi vedea rezultatul!", spune solistul Călin Goia.

Sub ideea libertăţii, a energiei, a distracţiei şi a muzicii cât cuprinde, trupa pregăteşte un spectacol-eveniment, cu piese marca Voltaj, hituri care scriu în continuare istoria muzicii pop-rock din România.

Biletele pentru concertul susţinut de Voltaj pe 11 mai la Sala Palatului pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, din reţeaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Librăria Mihai Eminescu şi online, de pe bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici