Trupa ZOB îşi sărbătoreşte majoratul cu un concert, vineri, în Capitală

Trupa ZOB îşi sărbătoreşte majoratul cu un concert, vineri, în Club Wings din Capitală, eveniment ce va fi filmat şi va face parte din primul DVD al formaţiei, informează un comunicat.

Urmărește
6 afișări

După cinci albume şi nenumărate concerte, unele dintre ele opening act pentru Dio, Billy Idol, Marky Ramone ex-Ramones, Bloodhound Gang şi alţii, trupa îşi invită fanii la concertul "Z.O.B.18+".

Evenimentul va avea loc în Club Wings, vineri, de la ora 19.30, şi va fi înregistrat pe primul DVD al formaţiei.

"Pentru că ne-am petrecut 18 ani împreună, va aşteptăm să ne fiţi alături şi pe DVD - aduceţi camerele video, aparatele foto sau telefoanele cu voi şi filmăm împreună un material de majorat în familie!", a spus Moşu, solist al trupei.

Cei care au împlinit 18 ani în 2011, până în ziua concertului, au intrarea liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici